Переваги віддаленого синхронного перекладу

Новини

У наших попередніх статтях ми вже детально розглянули Віддалений переклад на платформі Zoom та Важливість технічної підтримки під час онлайн конференцій, тому наразі вважаємо доцільним ще розглянути питання Переваг віддаленого синхронного перекладу.

Давайте розглянемо детальніше, що ж являє собою віддалений синхронний переклад, або як його ще називають онлайн переклад. Назва говорить сама за себе, онлайн переклад – це послуга усного синхронного перекладу в режимі відеозв’язку за допомогою планшета, комп’ютера чи телефона. Ви можете влаштовувати зустрічі, конференції та перемовини як зі своїми колегами в одній країні, так і з колегами з інших країн. Звісно ніщо не може замінити живе спілкування в реальному часі, адже посмішки, емоції та настрій кожного співрозмовника безцінні, вони дарують нам позитив, заряджають енергією, однак не завжди є змога оперативно зустрітись та обговорити нагальні питання. Саме тому, віддалена комунікація в режимі реального часу є дуже зручною та має багато переваг в порівнянні із заходами наживо/офлайн.

Отже, до переваг віддаленого синхронного перекладу можна віднести:

Ви можете замовити послуги синхронного перекладу онлайн або на локації, а також супутні послуги написавши нам на електронну пошту office@kls.in.ua, у Telegram/Viber або просто зателефонувати.

Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний