Французька

Оберіть свій варіант перекладу з та на французьку мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Французька мова має довгу і насичену історію. Його зародження почалося в 5 столітті, однак остаточно він сформувався тільки в 19. Зараз для багатьох французька – це мова стилю, кулінарії та парфумерії. При цьому все ж не варто забувати, що Франція – одна з провідних країн Євросоюзу. Французький входить до рейтингу найскладніших мов світу, але одночасно неймовірно красивий. Французька багато років була основною мовою на території Європи. Тому зараз крім англійської, поважаючий себе європеєць обов’язково пробує вивчити французьку, адже він не кожному по зубах. Перекладач французької мови – одна з самих затребуваних професій в Європі.

Переклад з та на французьку мову з бюро перекладів KLS

Наші фахівці мають дипломи професійних сертифікованих перекладачів французької мови, а також значну мовну практику і досвід, що дозволяє нам надавати найбільш якісні послуги перекладу. Більше того, ми співпрацюємо з декількома бюро перекладів французьких фахівців, і тому завжди маємо можливість задіяти носія мови. Ми можемо запропонувати Вам:
  • переклад документів з французької мови та на французьку;
  • нотаріальне засвідчення перекладених документів;
  • усний переклад з / на французьку;
  • переклад сайтів з / на французьку;
  • супровід перекладачем французької в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок;
  • виїзд перекладача до Франції;
Кількість ділових контактів між Францією та Україною стрімко зростає. Співпраця у сфері машинобудування вимагає якісного технічного перекладу з і на французьку, не кажучи вже про медичний чи юридичний. Бюро перекладів KLS – Ваш надійний партнер для спілкування з Вашими французькими партнерами. Ми знаємо, як порадувати кожного клієнта. Переклад текстів на французьку, замовлений у нас, це не просто висока якість, але і помірні ціни.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний