Грецька

Оберіть свій варіант перекладу з та на грецьку мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Греція – держава в Південній Європі, яка має як материкову так і острівну територію, 80% якої складають гори. Населення Греції – більше 11 млн. чоловік, причому 20% з них проживає на островах. Греція – третя країна в світі за обсягом виробництва оливок, крім того, в країні дуже розвинений туризм (становить 16% від ВВП країни). Слова грецької мови дуже поширені в інших мовах, один з найбільш насичених похідними словами від грецької мови є англійська.

Переклад з та на грецьку мову з бюро перекладів KLS

Греція – країна, що розвивається, її контакти з країнами Європи постійно ростуть і зміцнюються. Відповідно, зростає і потреба в якісному перекладі на грецьку в Києві та інших містах України. З цим Вам готові допомогти кваліфіковані фахівці бюро перекладів KLS. Ми працюємо протягом 10 років і знаємо, як задовольнити кожного клієнта. Більше того, ми підтримуємо контакти з кількома бюро перекладів грецької мови та маємо потрібних фахівців і пропонуємо тільки найвищу якість послуг. Наші послуги включають:
  • переклад документів з грецької мови і на грецьку;
  • нотаріальне засвідчення перекладених грецьких документів;
  • усний переклад з / на грецьку;
  • переклад сайтів з / на грецьку;
  • супровід перекладачем грецької в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок;
  • виїзд перекладача в Грецію.
Вартість перекладу на грецьку в нашому бюро визначається індивідуально для кожного замовника. Звичайно, вона буде залежати від особливостей оригіналу. Так, наприклад, технічний переклад на грецьку, як і будь-який інший спеціалізований переклад, здійснити на порядок складніше. Однак нехай Вас це не турбує, у нас немає мети завдати шкоди вашому бюджету. Переклад текстів на грецьку в бюро KLS доступний для кожного клієнта.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний