Португальська

Оберіть свій варіант перекладу з та на португальську мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Буквально нещодавно Україна і Португалія святкували двадцятиріччя з дня встановлення дипломатичних відносин. Такий прогрес відкриває нові політичні та економічні можливості для обох країн. Безумовно, подібна співпраця позитивно впливає на розширення торгових можливостей обох країн, що й казати про туризм, адже відомо, що Португалія займає 6 місце серед країн, що так полюбилися українським туристам. Велика ймовірність того, що Вашим партнером може стати Португалія, і це чудово, адже Португалія розвинена країна, легка промисловість якої є однією з найбільш розвинених серед країн Європейського Союзу. І якщо Вам здасться, що підписання договорів і угод може стати проблемою, хоч португальська мова і займає 6-е місце за поширеністю у світі, не переживайте!

Переклад з та на португальську мову з бюро перекладів KLS

Бюро Перекладів “KLS” у Києві допоможе Вам гідно зрозуміти, прийняти і налагодити контакти з Вашими партнерами або гостями. Послуги письмових або ж усних переказів з / на португальську мову завжди будуть тільки кращої якості. Перекладач португальської мови з великим задоволенням допоможе вам. Ми раді допомогти вам і вашому бізнесу і зробимо:
  • переклад документів на португальську мову і в зворотному порядку;
  • усний послідовний та усний синхронний переклад з / на португальську;
  • переклад сайтів з / на португальську;
  • супровід перекладачем португальської в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок;
  • виїзд перекладача до Португалії.
У нас Ви зможете замовити переклад текстів з / на португальську мову будь-якої складності і на будь-яку тематику. Наші перекладачі неодноразово надавали високу якість перекладів технічної, медичної, юридичної, художньої літератури португальською мовоюі в зворотному напрямку. Також нам доводилося робити переклади з португальської інструкцій до африканських карт Таро, де переважала велика кількість релігійних термінів, з чим вдало впоралися наші перекладачі. І звичайно ж варто звернути увагу на оперативність наших перекладачів, Ви завжди отримаєте Ваші переклади вчасно, а якщо необхідно, то і раніше. І при всьому цьому вартість перекладу на португальську мову доступна всім.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний