Румунська

Оберіть свій варіант перекладу з та на румунську мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Крім річки Дунай, Україну та Румунію об’єднує багата різними подіями історія. Румунія є нашим сусідом на півночі і сході, а 13 відсотків населення України, в основному в Одеській області, кажуть румунською мовою. Румунська мова належить до індоєвропейської сім’ї, романської групи, балкано-романської підгрупи. Не виключено, що Ваші партнери з Румунії, і Вам доводилося стикатися з цією мовою. Крім того, при замовленні перекладу з румунської або на румунську, необхідно пам’ятати, що літературна румунська є ідентичною офіційній молдавській мові (на основі латинської графіки). Тому наші перекладачі румунської мови можуть одночасно виконувати переклади на молдавську мову.

Переклад з і на румунську мову з бюро перекладів KLS

Багато румуни говорять російською, але для повного впровадження в суть справи, необхідно чітко розуміти один одного. І для цього існує наше Бюро Перекладів “KLS” у Києві. Ми завжди готові допомогти Вам, а саме виконати:
  • переклад документів на румунську мову і в зворотному порядку;
  • усний переклад з / на румунську;
  • переклад сайтів з / на румунську;
  • супровід перекладачем румунської у Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок;
  • виїзд перекладача в Румунію або Молдову
Ми не раз стикалися із замовленнями на переклад текстів з / на румунську мову і завжди надавали нашим клієнтам якісні переклади і вчасно. Наші перекладачі завжди готові виконати для Вас тексти на будь-яку тематику, включаючи договори, контракти, медичні довідки, а також особисту документацію.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний