Словенська

Оберіть свій варіант перекладу з та на словенську мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Словенська – одна з найбільш неоднорідних мов у світі: існує близько 40 її діалектів, об’єднаних в 7 окремих груп. Іноді відмінності в лексемах бувають дуже значними, особливо якщо групи територіально віддалені одна від одної. При всьому цьому населення Словенії становить всього 2,5 млн жителів, а її територія – 20 300 км. кв. Ця країна має дуже вигідне географічне положення між Альпами і Адріатичним морем, тому туристична сфера в Словенії розвинена найбільше. Щорічно тисячі українців відправляються туди, щоб по-справжньому добре відпочити. Історія України та Словенії дуже схожа. По-перше, вона заявила про свою незалежність в 1991 році, всього лише місяцем раніше, ніж Україна. Їй також довелося пройти через всі труднощі становлення державності. З часу набуття незалежності країни ведуть тісне торгово-економічне співробітництво, яке відрізняється взаємним інвестуванням. З 2008 року Словенія посідає перше місце по товарообігу з Україною серед країн колишньої Югославії. Україна активно експортує в Словенію сільськогосподарську, промислову, хімічну продукцію, а також різні метали, соняшникову олію і т.д. Тобто, спостерігається досить-таки тісна співпраця цих двох держав. Тому не дивно, що відкривається все більше спільних україно-словенських підприємств у різних галузях промисловості. Вельми важливо, щоб мовний бар’єр не перешкоджав успішному веденню бізнесу на українському і словенському ринках.

Переклад з і на словенську мову з бюро перекладів KLS

У більшості сучасних компаній є веб-сайти. І необхідно, щоб інформація, яка там вказана, була зрозуміла, як для українського / російського споживача, так і для словенського. І це тільки один приклад, де Вам може знадобиться знання словенської, єдиної офіційної мови Держави Словенія. У цьому випадку необхідно звернутися до досвідчених фахівців, які бездоганно володіють словенською мовою, розбираючись в різних тематиках, будь-то медична, технічна, юридична, економічна і т.д. Саме такі професіонали працюють в бюро перекладів «КЛС». Ми готові запропонувати Вам:
  • переклад документів зі словенської мови і на словенський
  • усний послідовний переклад з і на словенську мову
  • нотаріальне засвідчення документів переведених зі словенської та на словенську мову
  • супровід перекладачем словенської мови в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок
  • виїзд перекладача в Словенію
Наші фахівці не тільки отримали відповідну освіту і мають дипломи професійних сертифікованих перекладачів словенської мови, але й мають значну мовну практику з носіями мови, що дозволяє надати найякісніші послуги перекладу. Крім того, у нас конкурентні ціни.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний