Шведська

Оберіть свій варіант перекладу з та на шведську мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Що робити якщо Ваші постачальники, клієнти або ділові партнери знаходяться в Північній Європі, скажімо, у Швеції (IKEA, H&M, Volvo и т.п.), Ви не володієте шведською, а вони – ні російською, ні українською, то про яке ведення ділової активності може йти мова? Знайома ситуація? Тоді Ви звернулися за адресою!

Переклад з та на шведську мову з бюро перекладів KLS

У бюро перекладів KLS ми пропонуємо послуги усного та письмового перекладу зі шведської мови на російську та українську, а також у зворотному напрямку. Наші фахівці не тільки отримали відповідну освіту і мають дипломи професійних сертифікованих перекладачів шведської мови, але й мають значну мовну практику з носіями мови, що дозволяє надати найякісніші послуги перекладу. Також, ми співпрацюємо з перекладачами і бюро перекладів в Швеції і тому пропонуємо найкращу якість. Уже кілька компаній в Україні скористалися послугами наших перекладачів шведської мови і залишилися дуже задоволені. Ми можемо запропонувати Вам:
  • переклад документів зі шведської мови і на шведську
  • усний послідовний переклад з і на шведську мову
  • нотаріальне засвідчення документів переведених зі шведської і на шведську мову
  • супровід перекладачем шведської мови в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок
  • виїзд перекладача шведської мови в Швецію
Шведська мова – одна з мов європейського союзу, найпоширеніша мова в Скандинавії, на якій говорить близько 10-ти млн. людей у Швеції, частині Фінляндії та Автономних Аландських островах. Співпраця і кількість ділових контактів між Швецією і Україною стрімко зростає і також зростає попит на послуги шведського перекладу в Києві та Україні. Бюро перекладів KLS – Ваш надійний партнер для спілкування з Вашими шведськими партнерами. У нас конкурентні ціни і відмінна якість.
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний