Тайська

Оберіть свій варіант перекладу з та на тайську мову:
Послуги перекладача
Послуги перекладача
Легалізація документів
Форма розрахунку
Швидкий розрахунок:

Тайська (Сіамська, Центральна тайська) належить до родини тайських мов. Ряд лінгвістів зараз розглядає Кам-тай поряд з австронезійської групою мов, хоча ця гіпотеза залишається спірною. У Таїланді тайська є державною мовою: на ній викладають у школах та вищих навчальних закладах, його використовують в засобах масової інформації та офіційній документації. За даними перепису 1980 року, в Таїланді живе 47 мільйонів чоловік. І приблизно 80% говорять на тайській. За межами Бангкока і центральних рівнин існують такі діалекти: північний, південний і південно-східний.
Крім того, в Таїланді є багато національних меншин, які говорять на мовах, які не належать до сімейства Тай. Тайці користуються особливим тайським письмом, яке значно відрізняється від того, що поширене у їхніх близьких сусідів, скажімо, китайців. Особлива в Таїланді не тільки мова, але й культура, яка своїм корінням сягає в староіндійські Рамаяну і буддизм. Саме ці характеристики впливають на менталітет тайського народу, їхнє ставлення до релігії і до життя в цілому. Будь-які відносини в тайському суспільстві будуються на суворій субординації: вікової, статусної, гендерної і т.п. Незважаючи на ці відмінності, Україна і Таїланд з року в рік зміцнюють ділові та міждержавні відносини. Особливо процвітає співробітництво в сфері туризму. Та і в інших сферах з’являється безліч спільних підприємств і компаній. І тут головне, щоб мовний бар’єр не стояв на шляху ведення успішного бізнесу, як на території України, так і Таїланду. Перекладач тайської мови допоможе вам подолати цей мовний бар’єр. У цьому випадку дуже важливо врахувати всі особливості мови та менталітету.

Переклад з та на тайську мову з бюро перекладів KLS

Бюро перекладів КЛС пропонує Вам фахівців, які не тільки мають відповідні дипломи перекладачів тайської мови, а й значну практику в тайському мовному середовищі, і без утруднень виконають переклад документів на тайську мову будь-якої складності у встановлені терміни. Перекладач тайської мови з радістю надасть вам свої послуги. Ми готові запропонувати Вам:
  • переклад текстів різної тематики з української на тайську та з тайської мови на українську;
  • усний послідовний переклад з/на тайську;
  • переклад сайтів з/на тайську;
  • супровід перекладачем тайської в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок.
Ми гарантуємо високу якість та доступну вартість!
Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний