Новини про ресертифікаційний аудит

Новини

Для нас, команди KLS, місяць лютий вже звично є місяцем підбиття підсумків. Починаючи з 2018 року, відколи ми вперше проходили сертифікацію на відповідність міжнародним стандартам – це можливість всебічно оцінити якість наданих послуг та результативність нашої системи менеджменту. Місяць планування нашого вдосконалення.

Однак аудит у лютому 2021 року став особливим і дуже хвилюючим.

По-перше, це був ресертифікаційний аудит, тобто ми націлилися на ще один 3-річний цикл сертифікації.
По-друге, цей аудит мав підтвердити відповідність нашої системи менеджменту відразу чотирьом (!) міжнародним стандартам:

Зараз ми з гордістю можемо сказати – ми успішно пройшли цей нелегкий аудит та отримали підтвердження, що впроваджена та функціонуюча в компанії система менеджменту та підхід до виконання перекладів повністю відповідають вимогам міжнародних стандартів, запроваджених у галузі перекладу.

Для чого нам це потрібно? Бо ми прагнемо стати ще кращими, ще зрозумілішими, ще надійнішими. Нам дуже кортить, аби ви, наші клієнти, це помічали та цінували.

Чи можемо ми це не робити? Ні, бо краще досягнення – це нове досягнення.

Додатково ми отримали цілу низку позитивних відгуків та вражень від аудиторів провідного європейського сертифікаційного органу British Certification Bureau (BCEB) щодо впровадженого нами підходу до забезпечення якості усіх типів перекладів, підходу до принципів роботи з нашими замовниками та партнерами, до системності та, водночас, інноваційності та гнучкості, до прагнення постійно навчатися та вдосконалюватися.

Ми дуже вдячні нашим аудиторам за принциповість та уважність, за конструктивні зауваження та цінні рекомендації.

Наша щира мета – задовольняти потреби наших клієнтів та надавати послуги як найвищої якості. Наші зобов’язання щодо постійного вдосконалення та дотримання міжнародних перекладацьких стандартів є і залишаються незмінними.

Ми завжди раді співпраці! Якість перекладів згідно з міжнародними стандартами гарантуємо!

Дозвольте світові Вас зрозуміти з бюро перекладів KLS.

Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний