Скільки часу потрібно на переклад?

Блог

Переклад – це інтелектуальна праця, яка потребує часу, зусиль та знань у відповідній галузі. Тож відповідь буде комплексною.

Процес перекладу складається із таких частин:

  1. узгодження запиту та деталей замовлення з клієнтом;
  2. підбір групи виконавців для проєкту;
  3. власне переклад;
  4. редагування перекладу;
  5. послуги верстальника або дизайнера (за потреби);
  6. інше – наприклад, робота коректора після верстки документа чи публікації матеріалів на сайті, виходу програми чи гри тощо.

Ось чому іноді ми не можемо відразу відповісти на запитання, коли ви зможете отримати переклад.
Звісно, якщо це стандартний документ, як-от свідоцтво про народження чи довідка про несудимість, то переклад можна виконати у той же день, оскільки це шаблонний документ. А от якщо це договір або посібник з експлуатації якогось приладу на понад 20 сторінок, то відразу визначити термін виконання перекладу не завжди можливо.

Насамперед варто зазначити, що термін виконання якісного перекладу залежить від таких факторів:

Переклади документів у форматі Word можна виконати набагато швидше ніж у форматі PDF та JPEG, адже вони не потребують додаткового форматування чи верстки, хоча і останнє не є проблемою для KLS.
Бюро перекладів KLS вже багато років працює на ринку перекладацьких послуг. Ми крокуємо в ногу із сучасним світом та на практиці застосовуємо новітні технологічні підходи в перекладах.

За допомогою функціоналу CAT-tool ми з легкістю можемо скоротити час виконання перекладу вдвічі, адже цей інструмент дозволяє залучати до перекладу та редагування одразу декількох виконавців, які працюють паралельно (що скорочує час) та мають змогу бачити переклад своїх колег і користуватись базою пам’яті (зберігає якість перекладу). За допомогою CAT-tool ми можемо скоротити не тільки час на виконання перекладу, а і вартість замовлення, адже сучасні технології дають нам можливість автоматично відтворювати цифрові позначення та інші службові елементи під час перекладу виписок з банку чи кошторисів великого обсягу.

Для детального розрахунку вартості та термінів виконання перекладу ваших документів, надсилайте запит нам на пошту office@kls.in.ua або в месенджери Telegram/Viber.

Замовляйте онлайн!
Отримайте миттєву знижку 5%
Замовте для отримання знижки
Замовити дзвінок
Наші Контакти
  • Пн. - Пт.:
    09:00 — 18:00
  • Сб. - Нд.:
    Вихідний