З ким же співпрацювати України, як не з найближчими сусідами? А якщо говорити точніше – з Польщею. Взаємодія здійснюється у військово-політичній та освітній сферах, не кажучи вже про успішне спільне проведення Євро-2012. Факт очевидний – тісні контакти між нашими країнами породжують необхідність у послугах перекладу на польську в Києві, і особливо – в західних областях України. Тому наше бюро готове надати послуги кваліфікованих перекладачів для налагодження співпраці та бізнес контактів з польськими компаніями.

Переклад з та на польську мову з бюро перекладів KLS

У бюро перекладів KLS ми пропонуємо здійснити усний та письмовий переклад з польської мови на російську або українську, а також у зворотному напрямку. Наші перекладачі – це не тільки дипломовані в Україні фахівці, а й носії мови. Більше того, ми співпрацюємо з польськими бюро перекладів. Це дозволяє нам просунути послуги з перекладу на якісно новий рівень і забезпечити наших клієнтів тільки найкращим. Наші послуги дуже різноманітні:
  • переклад документів з польської мови і на польську;
  • нотаріальне засвідчення перекладених документів;
  • усний переклад з / на польську мову (синхронний і послідовний);
  • переклад сайтів з / на польську;
  • супровід перекладачем польської в Києві і по Україні під час екскурсій і ділових поїздок;
  • виїзд перекладача в Польщу.
Нам буде не складно зробити для Вас пробний переклад текстів на польську абсолютно безкоштовно з тим, щоб Ви самі оцінили якість нашого сервісу. Не має значення, який саме вид перекладу Вам необхідний. Ми однаково добре впораємося як з художнім, так і з технічним перекладом польською мовою і навпаки.